Ansamblu zona Pipera

Sunt încântat să împărtășesc cu voi un proiect de design interior recent finalizat în zona elegantă a Piperei. A fost o experiență minunată de a lucra la acest proiect și de a transforma un spațiu într-o oază modernă și sofisticată.

Această rezidență reprezintă o combinație inspirată între rafinamentul clasic și designul modern. Fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a oferi o experiență deosebită rezidenților.

Acest proiect de design interior în ansamblul rezidențial din Pipera reprezintă o combinație perfectă între lux, confort și funcționalitate. Sper că vă bucurați de acest scurt tur virtual prin aceast complex. Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe detalii despre acest proiect, vă rog să mă întrebați. Vă mulțumesc.

Design zona de LIVING

Zona de living este un sanctuar de relaxare și socializare. Cu ferestre mari care permit lumina naturală să inunde spațiul, aceasta este amenajată cu mobilier confortabil și piese de artă impresionante. Paleta de culori alesă este una neutră, cu accente rafinate de culori închise, oferind o atmosferă caldă și sofisticată.

 

Design dormitor modern

Dormitoarele sunt spații private și relaxante, concepute pentru a oferi un somn odihnitor și liniștit. Culorile calde și materialele moi creează o atmosferă plăcută și relaxantă. Fiecare dormitor este amenajat cu un pat confortabil, textile de calitate și piese de mobilier practice și elegante.

 

 

Design bucatarie moderna

Bucătăria este un spațiu deosebit, amenajat cu aparate electrocasnice de ultimă generație și mobilier modern. Fiecare detaliu a fost atent ales pentru a crea un echilibru între estetică și funcționalitate. Finisajele elegante, blatul din marmură și sistemul de iluminare bine plasat adaugă un plus de lux.