Proiect zona Dorobanti

Bine ați venit în proiectul nostru din zona Dorobanti, un ansamblu rezidențial ce redefinesc conceptul de trai urban. Localizat într-una dintre cele mai prestigioase și căutate zone din București, proiectul nostru aduce împreună eleganța arhitecturală, confortul contemporan și facilitățile de ultimă generație.

Proiectul nostru se remarcă prin designul său modern și atrăgător, care se integrează perfect în peisajul urban. A fost conceput cu atenție la detalii, beneficiind de finisaje de înaltă calitate și materiale premium.

Design zona de LIVING

Intrând în apartament, veți fi cucerit de un design primitor și rafinat, care vă va purta într-o călătorie în fascinanta. Livingul spațios și luminos vă va întâmpina cu o atmosferă relaxantă, iar zona de dinning vă va invita să savurați momente speciale într-un cadru elegant.

 

Design dormitor modern

Dormitoarele au fost amenajate cu pasiune și grijă pentru detalii, oferindu-vă un refugiu intim și relaxant. Fiecare detaliu, de la mobilierul ales cu grijă la iluminatul ambiental, contribuie la crearea unei atmosfere calde și primitoare

 

 

Design bucatarie moderna

Bucătăria este un spațiu deosebit, în care elementele istorice se împletesc armonios cu facilitățile moderne. Finisajele de calitate superioară și electrocasnicele de ultimă generație vor satisface și cele mai exigente gusturi culinare.